Het Bink 36 team

Maak kennis met onze coaches

CrossFit Bink36 heeft een uitstekend team van ervaren, enthousiaste en energieke coaches wat zich uitstraalt in onze manier van lesgeven

Team

Onze coaches

Crossfit Bink36 Trainer Jorden van Heusden

Jorden van Heusden


Owner & Head Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Jorden van Heusden

Jorden van Heusden

Owner & Head Coach
Certificates & Education

Certificates

HBO sportmanagement CrossFit Trainer level 1 (2012) CrossFit Trainer level 2 (2015) Mobility Trainer (2013) Kettlebell Trainer (2013) Gymnastics Trainer (2013) Weightlifting Trainer (2014) Competitor Trainer (2014) Powerlifting Trainer (2015) Endurance Trainer (2015) Crossfit Kids Trainer (2017) Aerobic Capacity Trainer (2017)

Overload Worldwide

Overload Worldwide: Power Sled Trainer (2016) T.o.p. Trainer Level A (2017) Personal Hormonal Profiling (2017) Master Kettlebell instructor (2016) Mylogenics Activation (2017) Mylogenics Release (2017)

Overige Opleidingen

FitVak A (2004-2005) Coachen op competenties (2005) National Gezondheidsplan (2008) NASM mbo niveau 4 (2010) TRX certificatie (2011) Bewegingsdeskundige prediabetes niveau 4+ (2012)

Background

De eerste sport waar ik fanatiek in was, was judo. Om een gewichtsklasse omhoog te gaan adviseerde mijn toenmalig trainer mij om te beginnen met krachttraining. Dit was op mijn 15de en sindsdien ben ik nooit meer uit de fitness branche gestapt. Na verschillende uithoeken van de sport gedaan en gegeven te hebben ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij CrossFit en dit is sinds dag 1 mijn grote passie. Naast de werkzaamheden op CrossFit bink 36 ben ik ook nog werkzaam als trainer voor AALO fitness opleidingen.

What keeps me motivated

De ontwikkelingen van het lichaam door middel van training met al zijn voor en tegenslagen. Daarnaast is het plezier in het trainen met geweldige mensen om me heen altijd de grootste motivatie geweest.

Favorite cheat mail

Alles wat Stacy Jones maakt!

Favorite workout

Alles met weinig skills en zware gewichten bv Diane

Favorite quote

Let’s make it hurt!

Crossfit Bink36 Trainer Pierre Macon

Pierre Macon


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Pierre Macon

Pierre Macon

Coach

Education / Certificates

CrossFit Level 1

Background info

Ik heb Nederland ontdekt vanwege een aantal competities hier; ik trainde dan bij CrossFit Bink 36 en genoot van de atmosfeer en omgeveing :)

What keeps me motivated

Ik hou van competitie en ik haat verliezen

Favorite cheat meal

Gepanneerde camembert cheeseburger met wijn

Favorite workout

Amanda

Favorite quote

"On est pas venu ici déguisé en feuille de choux se faire bouffer le cul par les lapins" (letterlijk vertaald in nederlands : "we zijn niet naar hier gekomen verkleed als bladeren van kolen om ons te laten opeten door konijnen”)

Crossfit Bink36 Trainer Randy Van Uffelen

Randy Van Uffelen


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Randy Van Uffelen

Randy Van Uffelen

Coach

Education / Certificates

CrossFit Level 1 MBK Paleo nutrition coach

Background info

Als kind wou ik altijd al wat doen met sport. Tennis coach, fitness coach, of iets dergelijks. Ik was reeds geslaagd voor de sport proeven van de CIOS maar mijn ouders wilde toch dat ik naar een open dag van Den Haag Universiteit zou gaan. Ik had het al helemaal uitgedokterd, ik zou daar naar heen gaan en dan zeggen dat ik het helemaal niet leuk vond. Maar dat gebeurde niet, ik vond het heel erg leuk en ik startte met de studie business economics en werd business controller. Zo’n acht jaar geleden kwam ik in contact met CrossFit. Mijn oude passie om iets te doen met sport keerde terug. Ik haalde mijn CrossFit Level 1 en startte als personal trainer en voedingsbegeleiding. Zo’n drie jaar geleden, veranderde ik van CrossFit Den Haag naar CrossFit Bink 36 samen met nog een aantal anderen. Eerst om er te trainen, later ook als vervangend coach en nu als deel van het coach team. Met heel veel passie probeer ik iedereen te helpen op zijn/haar niveau om beter te worden in CrossFit en het leven.

What keeps me motivated

Een goed fitness niveau behouden, omdat het leuk is

Favorite cheat meal

Pizza

Favorite workout

12 days of CrossFit

Favorite quote

“What did YOU do to achieve your goal” Jochem Immerzeel

Crossfit Bink36 Trainer Sophie Matthijs

Sophie Matthijs


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Sophie Matthijs

Sophie Matthijs

Coach
Certificates & Education

Certificates

CrossFit Level 2 CrossFit Level 1 CrossFit weightlifting trainer CrossFit competitors trainer CrossFit powerlifting trainer CrossFit Kids trainer Aerobic Capacity trainer AALO fitness level 1 AALO fitness level 2

Overload Worldwide

Overload Personal Hormonal Profiler (nutrition) Overload Trainer T.O.P A Overload Mylogenics Release Overload Mylogenics Rehab Overload Mylogenics Activation

Overige opleidingen

Criminologie

Background info

Ik ben in october 2013 gestart met CrossFit bij Bink 36 en werd meteen verliefd op de sport. Mijn passie volgend heb ik me verder ontwikkeld als wedstrijd atleet. Ik kreeg de mogelijkheid om te coachen bij CrossFit Bink 36 en mezelf te ontwikkelen als CrossFit coach en zo mijn passie te delen met vele anderen.

What keeps me motivated

Vooruitgang motiveert. Ik hou ervan om te zien tot wat mijn lichaam in staat is te doen, fysiek en mentaal. Sterker, sneller en beter worden, samen met mijn training buddies door mezelf en elkaar te pushen is een super gevoel. Mijn passie vertaalt zichzelf in mijn coaching, ik vind het super om een gezonde levensstijl te creëren voor ieder persoon, elk met zijn eigen doelstellingen, gaande van opnieuw normaal functioneren in het normale leven, gezond en fit worden, tot wedstrijd atleet worden. Het zien van vooruitgang die iemand maakt omwille van het werk dat hij/zij erin stopt, is gewoonweg fantastisch. Ik hou ervan om mezelf continu te blijven ontwikkelen, voornamelijk om het functioneren van het menselijk lichaam beter te begrijpen, hoe mensen beter te laten bewegen, het lichaam te herstellen en de correcte trainings stimulus te kunnen geven. Dit is echt een fantastische niche om in te werken.

Favorite cheat meal

Cheesecake

Favorite workout

Een chipper of een korte wod zoals Grace

Favorite quote

Do what you Love, Love what you Do

Crossfit Bink36 Trainer Malgorzata Kukotko

Malgorzata Kukotko


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Malgorzata Kukotko

Malgorzata Kukotko

Coach

Education / Certificates

Aalo fitness trainer level 1 and 2, Personal Trainer, CrossFit Lv1

Background info

Trainen in een traditionele gym verveelde me en ik begon mijn motivatie te verliezen. Toen hoorde ik over CrossFit, en over de gevarieerdheid en het functionele ervan. Ik dacht dat dit wel iets voor mij zou kunnen zijn. Ik werd een van de eerste leden van CrossFit Bink 36. Heel snel al werd ik verliefd op deze plaats, de training methodologie en de gemeenschap. Na twee jaar trainen, kreeg ik het verlangen om mensen te helpen fit te worden, en werd ik CrossFit coach.

What keeps me motivated

Het zien van vooruitgang in mijn eigen prestaties motiveert me. CrossFit daagt me uit om beter te worde. Het gaat niet enkel om sterker, fitter en sneller te worden. Het gaat om het testen van je grenzen en deze te verleggen. Ik hou ervan beter te worden, mezelf uit te dagen, dat gevoel van tevredenheid en voldaanheid. Het voelt heel erg goed fit te zijn. Daarnaast hou ik van het ongelooflijke gevoel van endorfines die door mijn lichaam razen, op welke manier kan je jezelf meer gelukkig maken..

Favorite cheat meal

ijs

Favorite workout

Ledesma, Grace en alle 21-15-9 wods

Favorite quote

"die young as late as possible"

Crossfit Bink36 Trainer Stacey Cosse

Stacey Cosse


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Stacey Cosse

Stacey Cosse

Coach

Education / Certificates

CrossFit Level 1 Weight Lifting Kettle Bell

Background info

Het zou om een kort verhaal moeten gaan over mezelf. Het kan heel kort zijn, ik ben namelijk maar 1m57.

What keeps me motivated

Het zweet, vloeken en glimlachen van de leden zijn super. Deze maken onze job waard.

Favorite cheat meal

Pannekoeken met spek, kaas en syrup

Favorite workout

Alles met burpees

Favorite quote

Das maar voort beste!!!

Be the best you can be